„Пиленце пее“ 2019 г.

Лого на Националния конкурс "Пиленце пее" 2019 година

Скъпи колеги, музиканти, певци, танцьори, каним ви да участвате в ОСМИЯ Национален музикален и танцов конкурс „ПИЛЕНЦЕ ПЕЕ – 2019”, който ще се проведе от 11 Октомври 2019 г. до 26 Октомври 2019 г. в много зали в гр. София, под патронажа на Министерство на Образованието, Министерство на Културата на Република България, Кмета на гр. София – г-жа Йорданка Фандъкова, Кмета на Район ”Красно село” – г-н Христо Апостолов, гр. София.

Конкурсът има за цел да съхрани, обогати и разпространи Българският фолклор, както и песните на великата певица Надка Караджова. С общи усилия – организатори и професионално жури ще дадем шанс и мотивация на фолклорните таланти да творят, да се усъвършенстват и да излязат на открито съревнование за доказване на своя талант.

Конкурсът „Пиленце пее -2019” дава големият шанс на талантливите и амбициозни изпълнители да стъпят на авторитетна сцена , като много медии ще отразят това тяхно представяне и документират тяхното награждаване.

Тази година сме подготвили Едногодишни стипендии за индивидуални изпълнители – певци, музиканти, любителски Ансамбли, танцови състави, независимо от Категорията и възрастта, както и Златни, Сребърни и Бронзови медали. Нашият конкурс е по–различен от други подобни с това, че всички Лауреати – стипендианти (индивидуални или Ансамбли) са участници в престижни концерти през цялата следваща година чрез проекта ни „Светлини и таланти”. Всеки кандидат в конкурса ни ще получи Грамота за участие.

Програмата ще бъде публикувана скоро също в сайта.

Регламента на конкурсът можете да прочете ТУК.

Заявката за участие може да се попълни ТУК.

Краен срок за подаване на Заявки е 1 Октомври 2019 г.

Желаем ви успешна подготовка.

Постоянна информация можете да получите на Фейсбук страницата на Конкурса!

https://www.facebook.com/pilencepee
https://www.facebook.com/events/472433763162130/

Очакваме ви!

Лога на патроните на фестивал Пиленце пее 2019г.